Kiwanis doneren cheque aan stichting Vaarkracht

KRUISLAND – Maandagavond heeft Stichting Vaarkracht een bedrag van 1.500 euro mogen ontvangen van Kiwanis Steenbergen e.o. Die schenking werd dankbaar aanvaard en wordt gebruikt voor financiering van activiteiten van Vaarkracht ten behoeve van jonge kankerpatiëntjes.

Vaarkracht organiseert onder meer vaartochten voor kinderen met kanker. Die kunnen tijdens deze tochten samen met familie en vrienden een lekker uitwaaien en even hun zorgen wat vergeten. Uit ervaring blijkt dat dergelijke activiteiten de betrokkenen weer wat nieuwe energie geeft om verder te gaan met hun leven. De vaartochten worden door het hele land georganiseerd.

Golfdag en Haringhappen

Woordvoerster Annet Emmerzaal van Kiwanis Steenbergen geeft aan dat Kiwanis een sterke en hechte serviceclub is van betrokken leden. “Ieder jaar worden er projecten georganiseerd waarvan de opbrengst gaat naar lokale en internationale goede doelen. Meestal zijn dat doelen waar kinderen bij betrokken zijn. De opbrengst van de in december gehouden banketletteractie gaat nu naar Stichting Vaarkracht.

Ook dit jaar staan er overigens weer activiteiten op de agenda. Zo wordt in juni de jaarlijkse Golfdag gehouden en bij de opening van het haringseizoen is er het traditionele ‘Haringhappen’. Bij deze activiteiten is iedereen van harte welkom. Hoe meer zielen, des te meer vreugd en vooral ook een betere opbrengst voor onze goede doelen”.

Foto: Dick Vogelaar (links) en voorzitter Rob Schuermans (2e van rechts) van de Kiwanis overhandigden een cheque van 1.500 euro aan twee vertegenwoordigers van de Stichting Vaarkracht.