Kindervakantieweek Dinteloord zamelt speelgoed in voor minima

DINTERLOORD – STEENBERGEN –  Voorzitter Ingrid van Bezooijen-Slings doet namens Kindervakantieweek Dinteloord aan alle inwoners van de gemeente Steenbergen en omgeving een oproep voor nieuw of gebruikt speelgoed voor kinderen tot en met twaalf jaar. Speelgoed dat nog mooi, compleet en intact is – geen knuffels en kleding – is zeer welkom. Dat wordt geschonken aan gezinnen in de gemeente Steenbergen die financieel niet in staat zijn om cadeautjes voor hun kind of kinderen te kopen.

“In deze rare coronatijd zijn de feestdagen een lichtpuntje om naar uit te kijken. Of we nu wel of niet met al onze dierbare gezellig bij elkaar mogen kruipen dit jaar, we kunnen er allemaal op onze eigen manier het beste van proberen te maken.
Dit gunnen we ook de gezinnen uit de gemeente Steenbergen die financieel niet in staat zijn cadeautjes voor hun kind(eren) te kopen. Wij willen hen daar graag bij helpen aan de hand van een speelgoed inzamelingsactie”, zo licht Ingrid van Bezooijen de reden van de speelgoedactie toe.

Inzamelpunten

Ze vraagt namens Kindervakantieweek Dinteloord om het speelgoed in te leveren bij de volgende inzamelpunten:
In Dinteloord:
“Het Uitje” (gebouwtje achter de Gereformeerde kerk), Zuideinde ter hoogte van de Westerstraat in Dinteloord. Van maandag 2 t/m vrijdag 13 november tussen 09:30 en 12:00 uur.
Oostgroeneweg 13 in Dinteloord. Van maandag 2 t/m vrijdag 13 november tussen 17:00 en 19:00 uur.

In Steenbergen:
“De Ontmoetingswinkel”, Kaaistraat 30 in Steenbergen. Op donderdag 5 en 12 november en vrijdag 6 en 13 november tussen 10:00 en 17:00 uur.