Kindervakantieweek Dinteloord viert Zomercarnaval op de boerderij

DINTELOORD – ‘Het is zomercarnaval op de boerderij!’. Onder dit feestelijke motto wordt dit jaar van 30 augustus tot en met 3 september de Kindervakantieweek Dinteloord gevierd. Vanwege de coronamaatregelen is het nog altijd een beetje anders dan anders, maar dat gaat de pret zeker niet drukken. Wat ook anders is, is de locatie waar het zomercarnaval plaatsvindt. Na jaren een goed onderkomen te hebben gehad in de Petrus en Pauluskerk verhuist de hele organisatie dit jaar naar een schuur aan de Stoofdijk waar plek zat om te bouwen, knutselen en spelen.

Hier zijn als eerste de kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar aan de beurt. Zij gaan op maandag en dinsdag hutten bouwen, knutselen, Speuren in de Kippenren en Zomerse Boerderij Spelen. Op woensdagmorgen is voor hen de grote afsluiting met Spel & Stuiterchaos op de voetbalvelden van vv Prinsenland.

Hossen in de Bossen

De kids van 8 tot en met 13 jaar nemen het stokje ’s middags van de kleintjes over en vermaken zich daarna nog twee dagen op de boerderij met tal van activiteiten waaronder Hossen in de Bossen en het Knotsgekke Gekleurde Sokkenspel.

Tussendoor hoeven de kids niet naar huis want voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Vrijwilligers gezocht

Wat de organisatie nog wel kan gebruiken, zijn vrijwilligers. Iedereen van 14 jaar of ouder kan zich melden om een dag, middag of de hele week mee te komen helpen. Aanmelden kan via (06) 12447310 of een PB-tje via de Facebookpagina Kindervakantieweek Dinteloord.