Kinderspeelland tijdens Kerstvakantie

DINTELOORD – Op woensdag 3 januari 2018 wordt sporthal de Buitelstee omgetoverd tot kinderspeelland. De sporthal staat deze dag vol met springkussens, stormbanen en andere luchtkussen attracties. Alle kinderen uit de gemeente Steenbergen zijn van harte welkom.

Voor de kinderen wordt er een zo breed mogelijk scala aan spelkussens neergezet. Zo is er onder meer voor de jongste kinderen een speciale hoek. De oudere kinderen kunnen zich uitleven op de diverse springkussens, stormbanen, maar ook de zogenaamde wipe out spelkussens. Het wordt voor de deelnemers dus een dag vol klimmen, klauteren, sport en bewegen in de Kerstvakantie. Kinderspeelland duurt van 11.00 – 16.00uur.

  Een kaartje kost slechts 5,00 euro per kind. (ouders mogen gratis naar binnen). Kaartjes kunnen vooraf (vanaf 20 december)gekocht worden aan de bar van de Buitelstee. Op de dag zelf is het uiteraard ook mogelijk om toegangskaarten te kopen.

Kinderspeelland wordt mede mogelijk gemaakt door De Buitelstee, Creeezy en SportparkUitje.nl. Meer informatie over deze activiteit is te verkrijgen via info@sportparkuitje.nl of 06-53335157