Kinderspeelland in ‘t Cromwiel

STEENBERGEN – Tijdens de najaarsvakantie – op woensdag 18 en donderdag 19 oktober – vinden in de sporthal van ’t Cromwiel de Jumbo Kinderspeelland Dagen plaats. De sporthal staat deze dagen vol met springkussens, stormbanen en andere luchtkussen attracties. Alle kinderen zijn van harte welkom om tijdens deze dagen te komen springen, rennen en vooral veel plezier te hebben.

Voor de kinderen wordt er een zo breed mogelijk assortiment aan spelkussens neergezet. Zo is er onder meer voor de jongste (vanaf 2 jaar) een speciale hoek. De oudere kinderen kunnen zich uitleven op de diverse springkussens, stormbanen, maar ook wipe out spelkussens. Zowel de grote als kleine sportzaal worden volgebouwd, waardoor er voor alle kinderen genoeg te doen is. Daarnaast is het niet alleen springen en rennen, voor een rustiger moment kan er geknutseld worden, waarbij er tevens leuke prijzen te winnen zijn, die beschikbaar worden gesteld door Jumbo Steenbergen.

Toegang

Vanwege de sponsoring door Jumbo kan organisator Sportparkuitje.nl de toegangsprijs voor twee dagen  klimmen, klauteren, sport en bewegen laag houden. Een dagkaart kost dan namelijk 6 euro per deelnemer, wie twee dagen deelneemt betaalt vijf euro per dag. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar in ’t Cromwiel. De Kinderspeelland Dagen worden mogelijk gemaakt door Jumbo Steenbergen, ‘t Cromwiel, Creeezy en SportparkUitje.nl.

Meer informatie over deze activiteit is te verkrijgen via info@sportparkuitje.nl of 06-53335157.