Kinderspeelland in het Cromwiel nog spectaculairder

STEENBERGEN – Gemeenschapshuis ’t Cromwiel wordt woensdag 22 oktober weer omgebouwd tot een waar paradijs voor de jeugd. De derde editie van het zogenoemde Kinderspeelland in de herfstvakantie is weer groter van opzet dan de voorgaande jaren.

Kinderen tot zes jaar kunnen in de theaterzaal terecht voor springkussens, blokken, glijbanen en soft-play elementen, helemaal afgestemd op hun leeftijd. Voor de ouders van de kleintjes staan er zitjes in deze ruimte.

Zowel de sporthal als de multifunctionele zaal van ’t Cromwiel worden volledig ingericht voor kinderen vanaf zes jaar, die zich naar hartelust kunnen uitleven op een keur aan grote, spectaculaire springtoestellen en aanverwante attracties, zoals een stormbaan met een lengte van maar liefst 25 meter.

Ook kan de jeugd zich in een grote bal naar beneden laten rollen of meedoen aan het ‘bumpervoetbal’, waarbij je eveneens plaatsneemt in een grote bal. Ook de ‘wipe out-sweeper’ en de zes meter hoge basejump zullen niet ontbreken in het Kinderspeelland, dat duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt 6 euro per kind (ouders gratis), inclusief een puntzak friet.

Het zogenoemde bumpervoetbal is één van de nieuwe attracties, woensdag tijdens het Kinderspeelland in 't Cromwiel.