Kinderen genoten tijdens muziekmiddag van Semper Crescendo

NIEUW-VOSSEMEER – Vrijdagmiddag 5 oktober waren de kinderen van de groepen vijf tot en met acht van basisschool Merijntje te gast bij de muzikale middag die vrijwilligers van harmonie Semper Crescendo onder de inspirerende leiding van Claudia de Groen organiseerden.

Het werd voor de kinderen een bijzondere ervaring. Na een uitleg over de verschillende ‘families’ binnen een orkest mochten ze een instrument kiezen dat ze het liefst zouden bespelen. En vervolgens kregen ze instructie en konden een uur lang oefenen, om daarna plaats te nemen in het orkest waarna een echt muziekstuk werd gespeeld. ’s Avonds mochten de kinderen dit nogmaals laten horen aan hun ouders tijdens de repetitie van de Semper Kids, onder leiding van Marianne van Tilburg.

Aanmelden

Annika van Gaans van Harmonie Semper Crescendo is enthousiast over de wervelende en inspirerende uitleg en leiding van Claudia de Groen en ze zwaait haar daarvoor lof toe. Ook hoopt ze dat van de 25 kinderen die aan de muzikale middag en avond deelnamen er een aantal zijn aangestoken door het plezier van het samen muziek maken. Wanneer dat het geval is kunnen ze zich aanmelden voor muziekles en een berichtje sturen naar: info@mvsempercrescendo.nl.