Kinderen bouwen kerstdorp bij In4outdoor

NIEUW-VOSSEMEER – ‘Het kerstgevoel beleven door samen te werken’. Dat is de gedachte achter het kerstdorp dat In4outdoor aanstaande woensdag 21 december samen met kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 wil bouwen. Een gratis activiteit die plaatsvindt op het terrein van het natuur-educatieve centrum aan de Boerengorseweg 1 in Nieuw-Vossemeer. De bouwwerkzaamheden vinden plaats van 14.00 tot 16.00 uur.

Geheel in lijn met de duurzame gedachte achter In4outdoor bestaat het bouwmateriaal uit takken van knotwilgen die de gemeente onlangs knotte aan de Kraagseweg net buiten het dorp. De hutjes krijgen als kers op de taart sfeervolle verlichting.

Op deze kortste dag van het jaar valt de duisternis ongetwijfeld al vroeg in en kunnen de kinderen nog optimaal profiteren van het fraai verlichte resultaat van hun inspanningen. Dat doen zij onder het genot van een kop warme chocolademelk en een eigen gebakken muffin. Er wordt mooi weer verwacht maar koude vingers wacht sowieso verlichting bij de houtvuren die branden op het veld en in de Finse kota die als hoofdgebouw van In4Outdoor geldt.

Er is een maximum aantal kinderen dat deel kan nemen dus wie mee wil doen, dient zich snel aan te melden via info@in4outdoor.nl