KijkopSteenbergen.nl is volledig vernieuwd!

STEENBERGEN – Na maanden van voorbereiding en programmeren is het zover: KijkopSteenbergen.nl is uitgebreid en helemaal gericht op het stimuleren van de lokale gemeenschap. Inwoners, winkels en bedrijven, verenigingen en lokale overheid kunnen elkaar voortaan lokaal online ontmoeten.

Vannacht is de nieuwe versie online gegaan. In de komende periode worden foutjes die in de praktijk naar voren komen hersteld. Aan de lancering gingen maanden van voorbereiding, programmeren en ontwerpen vooraf. “De enorme hoeveelheid manuren die er ingestoken zijn kunnen helaas niet voorkomen dat er nog programmafoutjes naar boven komen. Dat wordt slechts duidelijk wanneer zo’n complexe site online wordt gezet”, laat oprichter Thiemen Vermeulen weten.

Mijlpaal

KijkopSteenbergen.nl komt voort en werkt nauw samen met Steenbergse Courant. De site begon in juli 2012 en groeide met Steenbergse Courant uit tot de belangrijkste lokale informatiebron. Met de nieuwe versie wordt een belangrijke mijlpaal bereikt. Speciaal is ook dat de achter-achterkleinzoon van de oprichter van Steenbergse Courant nu de oprichter is van deze unieke site.

Stimuleren

Nu 133 jaar later herhaalt de geschiedenis zich dus. Want de doelstelling in 1881 bij Steenbergse Courant was dezelfde als nu: het stimuleren van de lokale gemeenschap. Bedrijven, organisaties, verenigingen en lokale overheid kunnen zelf op eenvoudige wijze communiceren op KijkopSteenbergen.nl. Inwoners van de gehele gemeente Steenbergen kunnen gratis lid worden. Zij worden vervolgens actief op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, aanbiedingen en aankondigingen. Verenigingen en ideële organisaties zonder budget worden door KijkopSteenbergen.nl gesponsord en kunnen zo geheel gratis en onbeperkt communiceren. In woord en beeld en met koppelingen naar sociale media.

Gratis aanmelden

Inwoners kunnen dus zonder enige kosten lid worden. Aanmelden kan eenvoudig en hoeft slechts eenmaal te gebeuren. Wie zich voor 1 januari aanmeldt maakt tevens kans om een Kijk-op-Steenbergen-rondvlucht te winnen.

‘Laat zien dat je betrokken bent’

Na aanmelding wordt de betrokkene automatisch actief op de hoogte gehouden van zaken die door hem of haar interessant worden gevonden. Daarnaast kan worden gereageerd op nieuwsberichten. Wie zich aanmeldt toont zich ook een betrokken lid van deze gemeenschap. In 2015 kunnen leden gratis spulletjes aanbieden op de lokale marktplaats en aankopen doen in de lokale webshop, waarmee KijkopSteenbergen.nl dan wordt uitgebreid.

Word nu gratis lid van KijkopSteenbergen.nl!