Keur aan artiesten luistert Kruislandse kermisfeesten op

KRUISLAND –Corry Konings, Mai Tai, Frank Verkooyen, John West, Henk Bernard en Daantje: het is nog maar een kleine greep uit de veertien bekende Nederlands(talig)e artiesten die maandag 25 augustus hun opwachting maken in Kruisland, waar het dan ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis weer ‘Roze Maandag’ is.

Het voorprogramma begint om 15.00 uur met het lokale amusementsduo Sjerrie Denz en ’s avonds vinden er opnames plaats voor het populaire Cliphuis TV, dat onder meer wordt uitgezonden op TV Gazet en SLOS TV. Vandaar ook de artiestenparade, waarvan de presentatie berust bij Hans van Aalst – oftewel Denans – en Marly. Ter afsluiting verzorgt José Hoebee, die in het verleden furore maakte met LUV, een mini-concert.

De Kruislandse kermisfeesten, georganiseerd door De Commerce, beginnen zaterdag 23 augustus vanaf 20.00 uur met een Après Ski-café, m.m.v. Drive In Show Callypso. Zondag vanaf 14.00 uur is het Familiedag, met muziek van JW Sound uit Steenbergen.

Alle muzikale activiteiten vinden plaats in een grote trust-tent met buitenpodium en zijn gratis toegankelijk. De kermis zelf staat te boek als de goedkoopste van de regio. De attracties staan zoals gebruikelijk op de Markt en in de Molenstraat. De openingstijden zijn zaterdag van 15.00 tot 02.00 uur, zondag van 14.00 uur tot middernacht en maandag van 15.00 uur tot middernacht.

Foto: José Hoebee, bekend van LUV, verzorgt maandagavond 25 augustus een mini-concert op de Markt in Kruisland.