Kerstpostactie Roparunteams voor het goede doel

STEENBERGEN – Net als voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een kerstpostactie t.b.v. de Roparun gehouden. De teams van het Steenbergse Roparunteam Door Dik & Dun, ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal zetten zich hiervoor in.

Van 7 t/m 19 december staan de ‘brievenbussen’ (containers van Saver) in onze gemeente klaar op de vertrouwde adressen: Albert Heijn Achterberg, supermarkt Jumbo, Hema Steenbergen, Meesters Groente & Fruit en het Bakhuys in Steenbergen, Bij Marieke de Kapper en De Vossemeren in Nieuw-Vossemeer, dorpshuis Siemburg en de COOP supermarkt in Kruisland, en Albert Heijn in Dinteloord.

Poststukken mogen maximaal het formaat A5 hebben, er kan geen post worden bezorgd voor postbusnummers en de bezorging geschiedt (in het weekeinde voor de kerstdagen) alleen in Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Welberg, De Heen, Kruisland, Lepelstraat, Halsteren en Bergen op Zoom. Wie gebruik wil maken van de kerstpostactie, hoeft geen postzegels te plakken, maar moet per kaart 50 cent in een aparte envelop in de brievenbus deponeren.

Bedrijven die op deze manier grote hoeveelheiden kerstpost willen versturen, kunnen contact opnemen met de deelnemende teams. Voor nadere informatie: www.dikendunroparun.nl

Afbeelding: www.animaatjes.nl