Kerstmarkt in Lepelstraatse kerk

LEPELSTRAAT – Op zondag 17 December 2017 wordt voor het 11e achtereenvolgende jaar een sfeervolle kerstmarkt gehouden in de Antonius van Paduakerk. Dat gebeurt van 13:00 uur tot 17:00 uur. De verwachting is dat het ook dit jaar een gezellig drukke middag wordt die geheel in het teken van Kerstmis staat.

Er zijn o.a. optredens van het Lepelstraats Kinderkoor, van “Lindans”, Ensemble "Saxofobie" en smartlappenkoor de “Straatzangers”. Daarnaast wordt in diverse kraampjes glühwein, koffie, thee, warme wafels, worstbrood en vele lekkernijen aangeboden door werkgroepen en verenigingen uit de omgeving. 

Nieuw dit jaar is dat er buiten voor de kerk ook een aantal activiteiten plaatsvinden.

Voor bezoekers is er warme chocomelk bij de kerstboom buiten op het kerkplein en er zullen volop prachtige kerststukjes, borduurwerk, kaarten, handgemaakte cadeau artikelen, houten kerstdecoraties en kalenders worden aangeboden die voor leuke  prijzen van de hand gedaan worden. Ook wordt verwacht dat de Kerstman een bezoek brengt aan deze sfeervolle markt.

Er zijn tijdens deze kerstmarkt ook twee teams aanwezig van de "Roparun" (team LEEF!) en Samenloop voor Hoop (team Stay Strong). Zij hebben voor dit jaar leuke activiteiten bedacht om geld in te zamelen voor hun goede doel.  Ook basisschool de Wegwijzer, en peuteropvang 't hummeltje i.s.m. “Newkids” zullen met een kraampje present zijn. En aan het einde van de middag is er een grote verloting met leuke prijzen.

De organisatoren nodigen alle belangstellenden uit om een bezoek te brengen aan hun kerstmarkt en zo het kerstgevoel in hun fraaie Lepelstraatse kerk te kunnen ervaren. Toegang tot de markt is geheel gratis.