Kerstelfen van Dienstenloket SWOS tuigen kerstbomen op

STEENBERGEN – Het Dienstenloket van de Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen (SWOS) verzorgt dezer weken een originele kerstactie. Om de donkere dagen een beetje lichter te maken, biedt zij iedereen die daar zelf niet meer toe in staat is de mogelijkheid om de kerstboom te laten zetten. 

Sinds gisteren gaan de ‘kerstelfen’ van de SWOS hiervoor op pad. Voor kunstbomen geldt dat de vrijwilliger deze redelijk makkelijk uit een berging moet kunnen halen. ‘Echte’ bomen moeten al wel in huis staan, voorzien van pot of houten kruis.

Na de kerstdagen komen dezelfde vrijwilligers de boom ook weer opruimen. Over het afvoeren van de echte kerstbomen kunnen aparte afspraken worden gemaakt.

De helpende hand beperkt zich niet tot de boom want wie wil kan ook versieringen en/of lampjes buiten op te laten hangen. De kosten voor deelname aan deze actie zijn 5 euro waarmee de onkosten van de vrijwilligers vergoed worden. Wie graag van de dienst gebruik wil maken of iemand weet die hier baat bij zou hebben, kan contact opnemen met het Dienstenloket (0167) 763702.