Kerst- en Cadeaumarkt(en) in hartje Steenbergen

STEENBERGEN – Zowel in het centrum van Steenbergen als in de Gummaruskerk wordt op zondag 18 december (koopzondag) een Kerstmarkt gehouden.

Aan de Kerst- en Cadeaumarkt in het winkelhart doen niet alleen de plaatselijke winkeliers mee, het publiek komt ook handelaren van buitenaf tegen. Gezamenlijk zorgen zij voor een breed en gevarieerd aanbod aan kerstcadeau. Er zijn o.a. stands met woondecoraties, wintermode, sieraden, kerststukjes en allerlei lekkernijen te vinden, waaronder oliebollen, poffertjes en vis. De Kerst- en Cadeaumarkt is van 11.00 tot 17.00 uur te vinden op de Markt en in de Blauwstraat.

Tegelijkertijd verzorgt de Lions Club Steenbergen e.o. haar jaarlijks Kerstmarkt in de Gummaruskerk, die voor deze gelegenheid uiteraard sfeervol wordt ingericht en vol zal staan met kraampjes en werken van kunstenaars. Daarnaast zijn er optredens van o.a. het grote schoolorkest van Spelenderwijs, harmonie Amicitia en theaterschool Myra Ceti. De Lionessen nemen traditiegetrouw de catering voor hun rekening. Het publiek kan ook smullen van de taarten van de wedstrijd ‘Heel Steenbergen Bakt’, die per punt worden verkocht. De totale opbrengst van de Kerstmarkt komt ten goede aan Stichting Huntington, die het geld hard kan gebruiken voor onderzoek naar deze vooralsnog ongeneselijke ziekte.