Kernteam WijZijn houdt ook spreekuur op Welberg

WELBERG – Vanaf 8 oktober is het kernteam van WijZijn Steenbergen om de week ook te vinden in gemeenschapshuis De Vaert, waar spreekuur wordt gehouden tussen 14:30 en 15:30 uur. Inwoners van Welberg kunnen hier terecht met vragen die hen bezighouden in het dagelijks leven.

“Of het nu gaat om financiële vraagstukken, persoonlijke vragen of vragen over persoonlijke ontwikkeling, vragen voortkomend uit een beperking, vragen omtrent de woonomgeving, problemen in de leefomgeving, vrijwilligerswerk, het organiseren van activiteiten of gewoon lekker een praatje maken, wij staan graag klaar om alles wat leeft aan te horen. Kernteam Steenbergen/Welberg heeft een breed netwerk en kan helpen of ondersteunen waar nodig”, zo laat sociaal werker en jongerenwerker Jessy van Hooydonk namens het kernteam weten. Ze geeft ook aan dat op korte termijn een dergelijk spreekuur ook in de kern Steenbergen zal worden gehouden.

Zes teamleden

Vanuit Wijzijn Traversegroep is kernteam Steenbergen/Welberg vertegenwoordigd door maatschappelijk werkers Shirley Oomen en Carmen Kamp, welzijnswerkers en mantelzorgondersteuner Agatha van Loenhout en Joyce Joosen, jongerenwerk/jeugd en preventiemedewerkers Judith Janse en Jessy van Hooydonck. 

Wie vragen heeft kan ook een mailbericht sturen naar jessy.vanhooydonk @ wijzijntraversegroep.nl of van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur bellen naar: (0167) 750 850.