Kees-Jan Langenberg stopt als burgerraadslid VVD Steenbergen

STEENBERGEN – Burgerraadslid Kees-Jan Langenberg heeft aangegeven te stoppen in deze hoedanigheid. Zijn eigen drukke baan en het feit dat zijn echtgenote een bloemenwinkel in Hoogerheide is gestart zijn hiervan de reden. Hij blijft nog wel de achterbanbijeenkomsten van VVD Steenbergen bezoeken.

Dit meldt Rob Rijshouwer namens VVD. Kees-Jan Langenberg werd na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 geinstalleerd als burgerraadslid. Hij zag dit ‘als een unieke kans om ervaring op te doen met het raadswerk en zijn vakkennis te delen met fractiegenoten’.

Te drukke bezigheden

“Onlangs zijn mijn vrouw Petra en ik onze eigen bloemenwinkel ‘Decoretra’ gestart in Hoogerheide. Vanwege de voorbereidingen heb ik de afgelopen maanden erg weinig kunnen doen voor de VVD. Mijn verwachting dat dit op een later moment weer zou kunnen bleek niet realistisch. Naast mijn fulltimebaan als verkeerskundige vraagt de onderneming veel van mijn tijd.
Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om nog voldoende tijd te kunnen doorbrengen met het gezin. Daarom heb ik besloten om te stoppen als burgerraadslid. Of mijn plaats opgevuld gaat worden wordt op dit moment bekeken” aldus Kees-Jan Langenberg.
Hij ontving een dankwoord van zijn fractie en de beste wensen voor de toekomst.