Kees Gommeren herkozen als lijsttrekker VVD Steenbergen

STEENBERGEN – Tijdens de online ledenvergadering die afgelopen dinsdagavond werd gehouden kozen de leden unaniem voor opnieuw Kees Gommeren als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Hij blijft ook de VVD-fractie in de gemeenteraad leiden.

Speerpunten voor Kees Gommeren zijn ‘een innovatieve en productieve economie, het veiliger en sterker maken van het buitengebied in de gemeente Steenbergen en het financieel gezond houden van de gemeente’, zo laat de VVD weten. “Investeren daar waar het winst oplevert of noodzakelijk is vanuit de gemeentelijke verplichtingen. Geen onnodige uitgaven zonder zicht op positief resultaat. Onze gemeentelijke spaarpot is geen suikerpot”.

Brede bestuurlijke ervaring

Samen met echtgenote Wilma heeft Kees Gommeren vanaf 1975 een agrarisch bedrijf met als specialisatie teelt, bewerking en handel in pootaardappelen.
Naast zijn raadswerk vervult de 64 jarige Kruislander nog een aantal bestuurlijke functies bij andere agrarische bedrijven en landbouworganisaties. Wilma en Kees Gommeren hebben twee kinderen Renee en Jean, laatstgenoemde runt nu voor een groot gedeelte het bedrijf.