Kees de Bruin, voorzitter ‘Ons Steenbergen’: “We zijn blij met de ondersteuning die we vanuit de gemeente krijgen”

STEENBERGEN – “Er zijn wisselende berichten vanuit onze ondernemers. Het lukt een aantal van hen om mogelijkheden te vinden waardoor de schade nog een beetje beperkt blijft. In bepaalde branches – waar het contact met de klant moeilijk kan worden vermeden – zijn de gevolgen desastreus. Er zijn ondernemers die hun omzet zien gereduceerd tot slechts tien of twintig procent”, vertelt Kees de Bruin, voorzitter van retail vereniging ‘Ons Steenbergen’.

“Ondernemers zoeken elkaar nu op en kijken hoe ze kunnen samenwerken. We zijn ook heel blij met de ondersteuning van gemeente Steenbergen. Complimenten voor het lef dat onze gemeente toont met het steunfonds. We kunnen ook direct terecht met onze vragen.

Alert blijven

En als ‘Ons Steenbergen’ denken we ook na over de tijd na corona. Daarnaast moeten we onze voelsprieten extra uitsteken om te ontdekken hoe we de consument goed kunnen helpen en begeleiden. Zeker ook moeten we alert blijven op de risico werende maatregelen. En we zijn blij met al die klanten die ons in deze tijd ondersteunen. Dit bepaalt of we als bedrijven kunnen overleven of niet”.