KBO-voorzitter Paul Kil “Het aantal ouderen dat gebruik maakt van het internet groeit nog steeds. Stabiel en snel internet is belangrijk”

STEENBERGEN – “Ik zie een glasvezelnetwerk zeker wel zitten. En hoop dat dit ook snel wordt aangelegd”, stelt Paul Kil, de voorzitter van KBO afdeling Steenbergen. “Snel internet is belangrijk en wordt dat ook steeds meer”.

Paul Kil maakt al jaren gebruik van het internet. Zijn computer is een belangrijk apparaat. Als voorzitter van onder meer de KBO en zeker ook Tafeltennisclub Steenbergen communiceert hij veelvuldig. “Niet alleen snelheid is belangrijk, ook stabiliteit is noodzakelijk”.

Contact ondanks afstand

Steeds meer ouderen maken gebruik van het internet. “Familie in het buitenland of elders in eigen land. Skypen, mailen en bijvoorbeeld WhatsApp wordt ook voor senioren gemeengoed. Een goede manier om op afstand contact te hebben”, vindt de KBO-voorzitter. In deze coronaperiode bewijst online contact hebben helemaal zijn waarde.

Na een jaar opzegbaar

“Ik vind het ook goed dat je bij aanbieders van diensten via glasvezel de mogelijkheid hebt om na een jaar op te zeggen. Wanneer een aanbieder niet bevalt, kan je dan eenvoudig overstappen”, vindt Paul Kil.