KBO gaat nogmaals naar musical The Lion King

STEENBERGEN/DINTELOORD – De KBO afdelingen van Steenbergen en Dinteloord zijn overweldigd door het succes van hun uitstapje naar The Lion King. De inschrijving overtrof ver het aantal beschikbare plaatsen. Ofschoon men maar veertien dagen tijd kreeg om definitief op te geven, was al na een week het maximum aantal bereikt. Eigenlijk niet onverwacht, deze voorstelling in het Circustheater te Scheveningen is momenteel de aantrekkelijkste musical van Nederland. En het speelt ook nog in een van de mooiste theaters. Om belangstellenden die er naast grepen niet teleur te stellen wordt het uitstapje nog een keer gedaan. Daarbij kunnen overigens ook niet-leden mee.

Het bezoek aan de musical is voorlopig gepland op donderdag 11 mei; vertrek vanuit het busstation te Steenbergen is om 17.45 uur. Maar ook nu is het zaak er snel bij te zijn, de KBO heeft namelijk een optie kunnen nemen die echter al op 20 februari verloopt.

Het verhaal
Het verhaal van The Lion King speelt zich af in de Afrikaanse savanne en vertelt over de belevenissen van Simba, de toekomstige koning van het oerwoud. De leeuwenwelp Simba is zojuist geboren en zijn adembenemende verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde begint. De bezoekers volgen Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en zien hoe een kleine leeuw uitgroeit tot een machtige koning.

Voordeel van dit bezoek is dat men in elk geval de reis naar Scheveningen niet zelf hoeft te maken en dus ook geen parkeerproblemen kan krijgen. Daarnaast worden eersterangs kaartjes besteld. Het nadeel aan het uitstapje is dat bij een boeking geldt dat belangstellenden die zich opgeven geen geld terug krijgen, om welke reden dan ook.

Wie belangstelling heeft of inlichtingen wenst kan zich wenden tot mevr. G. Slokkers telefoon (0167) 850 291, e-mail: c.slokkers@home.nl of via dhr. P. Kil, telefoon (0167) 563 547, e-mail: p.kil@home.nl.