KBO Dinteloord huldigt jubilarissen

DINTELOORD – Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van KBO Dinteloord zijn donderdag een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. In totaal zijn er negen leden die meer dan 25 jaar lid zijn van de ouderenbond. Vier van hen waren aanwezig bij de vergadering en mochten uit handen van voorzitter Rien van Zundert een oorkonde en bloemen ontvangen. De andere jubilarissen zullen thuis bezocht worden.

Erelid Piet Vriens is al 38 jaar aangesloten bij KBO Dinteloord, waarvoor hij een groot applaus ontving van de andere leden en een woord van dank van de voorzitter. Vriens is vroeger zelf voorzitter geweest van de bond, en mocht al eerder voor zijn lange lidmaatschap een zilveren speld ontvangen. De andere aanwezige jubilarissen waren Elisabeth Baardmans-van Rijen (28 jaar lid), Catharina Eland-Snijder (29 jaar lid) en Riet Kokke (35 jaar lid). 

Na de huldiging, onder het genot van een kopje koffie met een gebakje, werd de vergadering voortgezet en er werd afgesloten met een bingo.

Foto: De aanwezige jubilarissen op een rij v.l.n.r.: Mevr. Eland-Snijder, mevr. Baardmans-van Rijen, dhr. Vriens en mevr. Kokke. 

Tekst en foto: Nicole van de Donk © Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl