Kantoren in voormalig politiebureau

STEENBERGEN – Het voormalige politiebureau aan de Molenweg 52 in Steenbergen wordt verhuurd als kantoorruimte. Dat is terug te vinden op de site van Van Splunter bedrijfshuisvesting. Dit Rotterdamse makelaarskantoor begeleidde reeds de verkoop van het bureau en fungeert nu als tussenpersoon voor de nieuwe eigenaar. Over wie dat is, kan makelaar Ronald van Splunter geen uitspraken doen.

Tijdens een online veiling in oktober vorig jaar was een bod van 237.500 euro het hoogste dat uitgebracht werd op het pand. Daaropvolgend had de politie 45 werkdagen de tijd voor een screening van de koper. Volgens Van Splunter is deze screening doorstaan en is het pand daarmee officieel verkocht. De nieuwe eigenaar biedt het kantoor, met een oppervlakte van 1290 m2, in zijn geheel aan. De huurprijs moet nader overeen worden gekomen.

Geen aangiftes
Inmiddels hebben de wijkagenten van de gemeente Steenbergen hun intrek genomen in het nieuwe gemeentehuis waar zij een kantoor en een eigen parkeerplek ter beschikking hebben. “Dat is ook voldoende,” aldus wijkagent Jack Ambags. “Het is niet praktisch om voor ieder wissewasje naar Bergen op Zoom te moeten. Bovendien kunnen wij nu mensen hier uitnodigen wanneer we met een zaak bezig zijn.” De wijkagent benadrukt dat in het gemeentelijke steunpunt geen aangiftes gedaan kunnen worden. Dat moet via de website van de politie of op het hoofdbureau in Bergen op Zoom.