Kansen TCS worden kleiner

Door een kleine overwinning van T.C.S. 1 op het onverwacht sterke Belcrum 9 lijken de kansen op de titel kleiner te zijn geworden. Aan het begin en het einde van de wedstrijd speelden de Steenbergse tafeltennissers sterk. Ze namen een fraaie 1-3 voorsprong, maar net voor de pauze slaagden de Bredase spelers er in tot 2-3 terug te komen. De strijd ging daarna tot 3-4 gelijk op. Ronald Minkman en Jurgen Broeren scoorden vervolgens beiden en stelden bij 3-6 de zege veilig. In de laatste set slaagde Dave van Broekhoven er weliswaar in om goed tegenspel te bieden, maar het was net te weinig voor een wat ruimere zege dan 4-6. Daardoor kon ODT 4, dat een fikse 10-0 winst behaalde, op de ranglijst T.C.S. passeren.
Thuis deed koploper T.C.S. 2 het evenmin volgens de verwachtingen. In de kampioensgroep liep men tegen een onverwachte nederlaag aan. Ook hier was een team van Belcrum de tegenstander ze slaagden er in om een kleine, maar belangrijke winst te boeken. Bij T.C.S. was alleen Mark van Waterschoot goed op dreef. Hij bleef zonder verlies en zorgde zo voor drie punten. Het dubbelspel leverde het zwaar bevochten vierde punt op, in de vijfde game werd met 11-9 gewonnen. Daar bleef het bij en zodoende kon naaste concurrent Witac’89  2 de leiding overnemen.

Programma

Dit weekend kan  T.C.S. 1  voor een laatste kans op de titel gaan. TIOS’51  6  staat op de laatste plaats en een grote zege kan mogelijk er toe leiden dat men koploper ODT K.U. nog achterhaalt. Natuurlijk is men daarbij ook afhankelijk van de uitslag van de Roosendalers. Het volledige programma op vrijdag 23 november ziet er als volgt uit:
T.C.S.  1 – TIOS’51  6; T.C.S.  2 – ODT K.U.  9 en T.C.S.  3 – Witac’89  3.

Door: Paul Kil