Kampioenen bij VoVerDi

DINTELOORD – Zowel de heren 1 als de dames 2 van de Dinteloordse volleybalvereniging VoVerDi zijn er op de laatste speeldag van het seizoen in geslaagd om het kampioenschap te veroveren.

De heren 1 (Peter Willemse, Robert-Jan de Nood, Tim de Nijs, Maurits de Jong, Stefan Stolk, Wilco van der Vorm en Gerben Ottevanger) pakten zelfs al voor de derde keer op rij de titel. Zij moesten in de laatste competitieronde minimaal twee sets winnen om opnieuw het kampioenschap te kunnen vieren. De ploeg, die voor het laatst onder leiding van Ruud Pijl in actie kwam, speelde geconcentreerd en sterk, met als gevolg dat tegenstander Rowi uit Etten-Leur met 4-1 werd verslagen.

Het dames 2-team ( Lydian Kruithof, Ingrid de Nood, Mery van Treijen, Tessa Sulkers, Sandra van Melle, Kim Schunselaar, Sonja Leijdekkers, Laura Kuijstermans) had weinig moeite met DVA 2 uit Zundert. Deze wedstrijd leverde een 4-0 overwinning op voor de Dinteloordse volleybalsters, die promoveren naar de 3de klasse van het Onafhankelijke Recreatief Volleybal in de regio Breda. De heren 1 spelen in de eerste klasse van deze competitie.

Na afloop van de titelduels in sporthal De Buitelstee, vond in het sportcafé de huldiging van de kampioensformaties plaats, met medailles en natuurlijk champagne.