Kampeerbeurs ‘dagje uit voor heel het gezin’

STEENBERGEN – Becarbo Recreatie en Omnia CCS Heijmans houden op zaterdag 2 april voor de eerste keer een kampeerbeurs in Steenbergen. Het belooft een interessante dag te worden, met elementen zoals anti-roestbehandeling, caravanwandherstel, spuitwerk, mover-demonstraties en BOVAG-onderhoud.

Becarbo is al jaren een begrip op het gebied van verkoop, onderhoud en schadeherstel van caravans. Op het laatstgenoemde vlak, bestaat al geruime tijd een samenwerking met Heijmans, die verder is geïntensiveerd nu dit bedrijf zich heeft aangesloten bij Omnia CCS, een samenwerkingsverband in caravan(schadeherstel)land.

Dat alles bood meer dan genoeg mogelijkheden om gezamenlijk een kampeerbeurs van de grond te tillen, waaraan ook Autobedrijf Iriks aan deelneemt met betrekking tot camperonderhoud en huismerk Ford als ideale caravan-trekker. En Restyle laat zien hoe gescheurde (tent)zeilen gerepareerd kunnen worden, maar ook hoe mooi zij caravaninterieurs kunnen bekleden. Ruud en Nancy Blok van matrasschoon.com demonstreren hoe ernstig vervuilde tapijten banken en matrassen toch nog gereinigd kunnen worden.

E.P. Heijnen toont de bezoekers de nieuwste modellen schotels voor op de caravan of de camper. Belangstellenden krijgen bovendien een hapje en een drankje geserveerd en voor de kinderen is er een speelcaravan, zodat het een echt dagje uit voor het hele gezin wordt.

De kampeerbeurs wordt gehouden bij Heijmans aan de Koperslagerij 7 en duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Toegang gratis.