Kaartverkoop Kerstconcert Dana Winner en The Sparrows

STEENBERGEN – De kaartverkoop voor het Kerstconcert dat Dana Winner op donderdag 22 december ten beste geeft in de Gummaruskerk, is begonnen. Het optreden vindt dit keer plaats in samenwerking met het Steenbergse popkoor The Sparrows, dat hiermee z’n eerste lustrum op een wel heel bijzondere manier luister bij mag zetten.

Dana Winner is inmiddels een bekende verschijning in de Gummaruskerk, waar zij de afgelopen jaren meermaals te gast was en de sterren van de hemel zong. Onlangs werd zij nog verkozen tot de beste zangeres van België.

,,Een fantastische bekroning voor al die jaren dat ik steeds het beste van mezelf heb gegeven, op plaat en op het podium. Deze award geeft mij ook een enorme boost om er in de toekomst nog harder tegenaan te gaan,’’ aldus de zangeres, die dit voorjaar ook al succesvol was met haar nieuwe album ‘Puur’.

Voor de veelgevraagde artieste staan er dit najaar vier spetterende liveshows met een 14-koppige band op het programma en tot eind december schittert zij bovendien met ‘Leven vol liefde’ in de theaters van de lage landen.

Volgend jaar gaat de Belgische met ‘Uit bewondering’ de planken op, maar eerst geeft zij nog een aantal Kerstconcerten, waaronder de voorstelling in Steenbergen. Kaarten à 30 euro zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Vermeulen (Kaaistraat 17, Steenbergen), Slijterij Veraart (Oostdam 28, Steenbergen), Hema Steenbergen (Blauwstraat 58), Hema Halsteren (Dorpsstraat 70), of te bestellen bij H. van Elzakker, tel. (0167) 564074, e-mail: goresen@home.nl

Foto Herman de Pagter