Kaartverkoop ‘Jackpot’ gaat voorspoedig

STEENBERGEN – Het gaat goed met de kaartverkoop voor het jaarconcert van Volharding. Er is dus sprake van goede belangstelling en wellicht ook de hoop om na het bezoek de Jackpot te kunnen winnen, want die kans is er immers.

“De repetities lopen prima. Ik verwacht dan ook een bijzonder concert. Verrassend daarbij is op zaterdagavond de zang van Martine Westenbroek. Zij zingt onder meer ‘Feeling Good’ en nu we haar tijdens de repetitie hebben gehoord, krijgen we er een bijzonder goed gevoel van”, zo vat dirigent Walter Siol de aanloop naar het jaarconcert kort samen.

Hij meldt ook dat de kaartverkoop goed loopt. Er zijn nog wel voldoende kaarten te koop – verkrijgbaar via Primera De Gilles – maar er is goede belangstelling. “Ik reken toch wel op een 800 tot 900 bezoekers”, stelt Walter Siol.

Het jaarconcert bestaat uit 2 gedeelten. Zaterdagavond 9 december komt de bijdrage van de volwassenen, zondagmiddag 10 december zullen de jongeren hun beste deuntjes blazen. Beide keren is ontmoetingscentrum ’t Cromwiel de plaats van handeling en wordt een vol maar aantrekkelijk programma gepresenteerd.