Kaartverkoop gestart voor Haringparty Kiwanis

STEENBERGEN/DINTELOORD – Donderdag 15 juni houdt Kiwanis Steenbergen tussen 17:00 en 20:00 uur de jaarlijkse Haringparty. Dat gebeurt bij restaurant Thuis! in Dinteloord en de opbrengst van dit festijn is voor twee goede doelen: ‘Dinteloord in Beweging’ en ‘Blink Now’.

‘Dinteloord in Beweging’ is een stichting die zich ten doel stelt om maatschappelijke en culturele activiteiten voor inwoners van Dinteloord te organiseren. Daarbij heeft de stichting speciale aandacht voor de jongeren. Men wil deze motiveren om meer te bewegen en ze daarnaast maatschappelijk betrokken maken.

Stichting Blink heeft in Nepal een weeshuis gerealiseerd en vijftig kinderen geadopteerd. Blink kreeg al eerder persoonlijke steun van Nicole Bruynseels uit Steenbergen. Zij haakt enorm en krijgt op deze manier geld bijeen voor de Stichting Blink.

De opbrengst van de Haringparty gaat naar beide goede doelen. Deelname aan de party kost 40 euro per persoon. Voor dit bedrag kan onbeperkt haring worden gegeten, zijn de consumpties tijdens de party gratis en worden de bezoekers verwend met tapas, hapjes en een barbecue. Vorig jaar bezochten 190 belangstellenden de Haringparty. Dit jaar hoopt de organisatie op een nog grotere deelname. Kaarten voor het evenement zijn te bestellen via Henk Dubbeld – henk@masterplanning.nl – en via Heleen Breure, haar mailadres is: heleen@breuremakelaardij.nl.