Kaartverkoop concert Marinierskapel loopt voorspoedig

STEENBERGEN – Ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van Volharding geeft de befaamde ‘Marinierskapel’ op uitnodiging van de jarige muziekvereniging een concert in ontmoetingscentrum Het Cromwiel. Dat gebeurt op zaterdag 12 oktober. Omdat het concert samenvalt met de viering van 75 jaar bevrijding is het eveneens opgenomen in het programma van de werkgroep 75 jaar bevrijding. Het gaat goed met de kaartverkoop: er zijn al ruim 500 kaarten verkocht.

De organisatie van het bijzondere concert ligt in handen van een Volharding-werkgroep die voornamelijk bestaat uit leden van Jong Volharding. “Door de jonge leden de ruimte te geven en hun verantwoordelijkheid te laten nemen bereiken we dat onze jeugd wordt gemobiliseerd. Hierdoor wordt onze muziekvereniging nog verder versterkt en daar zijn we zeker blij mee”, stelt dirigent Walter Siol. Hij behoort tot de vrijwilligers met Timo Musters, Elly Zwijgers, Jantine Littooij, Elske Theunis, Rik Savelkouls, Serella Erdmann, Julia de Vreede, Yara Musters, Wouter van Agtmaal, Esmee Flipsen, Willem de Groen, Esmée Koppius en Lizet Zwijgers.

“Muzikaal feest”

“Het wordt een waar muzikaal feest. De Marinierskapel der Koninklijke Marine is het muzikale paradepaardje van dit krijgsonderdeel. De kapel is in vele opzichten ook het voorbeeld voor de blaasmuziek in Nederland en specifiek voor Volharding”, aldus Walter Siol.

Nog kaarten verkrijgbaar

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn voor 8,50 euro te koop via www.volhardingsteenbergen.nl/kaarten en bij Primera De Gilles.