Kaartverkoop Concert aan Zee gestart

STEENBERGEN – Op 8 en 9 december trekken de muzikanten van Volharding Steenbergen hun zwemkleding aan. Figuurlijk dan wel te verstaan, want het thema van dit inmiddels 25e jaarconcert is ‘Concert aan Zee’. Dat betekent voor de bezoekers overigens niet dat ze na afloop met zand tussen de tenen huiswaarts gaan. Wel zullen ze ongetwijfeld hebben genoten van een muzikale avond met een zeer nautisch tintje.

Kapitein-dirigent Walter Siol geeft aan dat zijn orkest in volle vaart repeteert om volledig op koers te geraken. “We geven met onze jaarconcert een knipoog richting ‘Steenbergen aan Zee’. Voor het komende concert is heus geen zwemkleding verplicht hoor. Wij spelen muziek die refereert aan de zee. Zo brengen we filmmuziek uit ‘De Titanic’ en spelen we nummer van de Beach Boys. Maar ook ‘Lopen op het water’ van Marco Borsato en Citta staat op het programma. Dit zal worden vertolkt door Jamey van Veldhoven en Erik Raymaekers. Daarnaast zal bijvoorbeeld ‘Zoutelande’ van Bluf niet ontbreken. Ook Jong Volharding met de reunisten zullen in dit 25e jaarconcert prachtig van zich laten horen”.

De kaartverkoop van het Volharding Jaarconcert is inmiddels gestart. Kaarten kosten in voorverkoop voor de zaterdag 8 euro en voor de zondag 6 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Primera De Gilles in de Kaaistraat.

foto's: de jaarconcerten van Volharding Steenbergen zijn steeds een muzikaal spectakel. De foto's geven een beeld van vorig jaar.