K1 vv Steenbergen viert kampioenschap

STEENBERGEN – De spelertjes van de K1 van vv Steenbergen hebben vandaag de dag van hun leven, want de blauwwitte kabouters mogen zich sinds de 0-4 zege van vanmorgen op Cluzona in Wouw kampioen van de najaarscompetitie noemen. En dat werd natuurlijk gevierd.

Bij terugkomst in Steenbergen, namen Mick van der Reest, Jorik Uljee, Luka Krijnen, Sven Kerp, Lucas Trouw, Niels Luijsterburg, Dylan van den Berg, Jayson Heijdenrijk en Tobias Plasmans plaats op een feestelijk versierde platte kar, waarmee de kersverse kampioentjes een ererondje maakten door Steenbergen.

Ook de trainers/begeleiders Ronald Luijsterburg en Björn Trouw genoten met volle teugen van het succes en de feestvreugde. Het team boekte deze competitie acht overwinningen, verloor één duel en speelde één keer gelijk. Hoewel de uitslag tegen Cluzona anders doet vermoeden, was het vanochtend een zwaar bevochten zege. ‘Thuis wonnen we nog met 11-0,’’ vertelden Luijsterburg en Trouw, trots op de prestatie van hun pupillen. ,,Vorig seizoen als K2 verloren we bijna alles, maar nu hebben die jongens het spelletje doorgekregen.’’

Na de rondrit op de platte kar, stonden er in de kantine nog frietjes en snacks te wachten op het team en kregen alle spelertjes een medaille uitgereikt.