Jumbo verhelpt klacht met vers bakje friet

STEENBERGEN – Dat supermarkt Jumbo zijn zeven zekerheden serieus neemt, ondervonden Maurice en Mike van Kuijk uit de Irisstraat in Steenbergen vrijdagavond aan den lijve. Speciaal voor hen werd er voor de deur een bakje verse friet met een snack gebakken door 't Frietkarreke. Uit handen van  Jumbo-medewerksters Margriet en Natasja kregen zij bovendien nog twee zakken diepvriesfriet.

Nadat echtgenote en moeder Jessica diverse keren een leeg vak aantrof waar haar favoriete diepvriesfrietjes hoorden te liggen, deponeerde zij een klacht daarover op de Facebookpagina van Jumbo Steenbergen. Voor de supermarkt reden om een ludieke actie op touw te zetten waarmee zij laat zien haar klanten serieus te nemen. "Wij vinden het ook vervelend wanneer klanten misgrijpen", aldus Jumbo-medewerkster Margriet IJzermans.

Attente actie

De familie Van Kuijk was op de hoogte dat er vrijdagavond iets stond te gebeuren, maar aard en inhoud van de verrassing bleven in nevelen gehuld. Even na zevenen werd het allemaal duidelijk toen 't Frietkarreke van Cindy van Kuyk voor het huis van de familie Van Kuijk (ondanks het ontbreken van de puntjes op de 'ij' wel degelijk familie van elkaar)  parkeerde.

Uit handen van Jumbo-dames Margriet en Natasja ontvingen vader en zoon een dampende bak friet en een lekkere snack. De aanstichtster van dit alles, moeder Jessica, was aan het werk en pakte helaas naast de lekkernij. Echtgenoot Maurice was er echter van overtuigd dat hij ook namens haar kon zeggen dat het een bijzonder attente actie is van de Jumbo. "Zo zwaar lag het allemaal niet, maar het is toch leuk dat ze deze moeite doen voor hun klanten".

De Steenbergse supermarkt is zich inmiddels aan het voorbereiden op de grote verbouwing die op dinsdag 10 november om 18.00 uur van start gaat. Op 25 november heropent de winkel op feestelijke wijze. Voor de familie Van Kuijk geen enkel probleem. In de diepvries liggen twee zakken friet geduldig te wachten op het vet.

Foto: Dasja Abresch©Steenbergse Courant