Jumbo twee weken dicht voor metamorfose

STEENBERGEN – Jumbo Steenbergen gaat dinsdag 10 november voor twee weken dicht, om op woensdag 25 november weer open te gaan, maar dan is de winkel aan het Floraplein compleet vernieuwd.

De supermarkt ondergaat tussentijds een complete metamorfose en biedt dan volgens filiaalmanager Marcel Schoone nog meer winkelplezier, met als paradepaardje een versplein, boordevol dagverse groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen.

Daarnaast wordt de ambachtelijke slagerij voorzien van een bak- en lakafdeling, voor vers gegrild vlees, en kunnen de klanten straks zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen. ,,Het wordt een prachtige winkel,’’ stelt Schoone. ,,Ik kijk er naar uit om samen met mijn team de inwoners van Steenbergen en omgeving hier te mogen verwelkomen. En we blijven uiteraard streven naar 100% klanttevredenheid, door middel van de unieke Jumbo-formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.’’

Ook aan de 7 Zekerheden van Jumbo verandert niets, dat zijn de garanties waarop de klant altijd kan rekenen, zoals het snel en efficiënt boodschappen kunnen doen, al dan niet met gebruik van een handscanner.

Jumbo Steenbergen wordt woensdag 25 november om 9.00 uur op feestelijke wijze heropend. De eerste 150 klanten ontvangen dan een bos bloemen en iedereen die voor minimaal 25 euro boodschappen doet, krijgt een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt t/m zondag 29 november.