Jumbo past winkel aan na klanttevredenheidsonderzoek

STEENBERGEN – Jumbo Supermarkt Steenbergen was van zondagavond tot en met gisteravond eventjes gesloten, voor een inpandige verbouwing. Reden voor de aanpassingen in de winkel, zijn opmerkingen vanuit het klanttevredenheidsonderzoek dat onlangs is gehouden. Zodoende zijn er ook nieuwe boodschappenwagentjes gekomen.

,,We luisteren graag en goed naar onze klanten,’’ stelt filiaalmanager Marcel Schoone. ,,Uit het onderzoek bleek gelukkig vooral tevredenheid, maar er zijn altijd wel dingen voor verbetering vatbaar.’’

Nieuwe producten in de schappen

Bovendien zag de supermarkt aan het Floraplein zich genoodzaakt meer diepvriesruimte te realiseren. ,,Daarvoor moesten sleuven in de vloer worden geslepen, vandaar dat we een dag dicht zijn geweest, want zoiets kun je niet doen wanneer mensen hun boodschappen aan het doen zijn.’’

Jumbo heeft de gelegenheid ook aangegrepen om extra ruimte te maken voor bepaalde productgroepen, waarvan het aanbod alsmaar groter wordt. ,,Denk bijvoorbeeld aan koffie,’’ zegt Schoone. Om de benodigde ruimte te creëren, zijn andere productgroepen iets ingekrompen en sommige schappen anders ingedeeld.

Ruilbeurs Feyenoordplaatjes en op de foto met Sinterklaas

,,We zijn nog niet helemaal klaar, maar de winkel is gewoon weer open,’’ aldus de filiaalmanager, die verder graag de aandacht wil vestigen op de ruilbeurs voor de voetbalplaatjes van Feyenoord die de afgelopen tijd bij Jumbo gespaard konden worden. Deze ruilmiddag vindt plaats op woensdag 28 november van 15.00 tot 17.30 uur. In de supermarkt is dan ook Sint Nicolaas aanwezig en de goedheiligman is van harte bereid om met alle kinderen op de foto te gaan.