Jumbo maandag weer terug in bedrijf

STEENBERGEN – Aanstaande maandag draait de deur van Jumbo Floraplein Steenbergen weer op volle toeren voor het winkelend publiek. Nadat muizen er afgelopen dinsdag de oorzaak van waren dat de winkel moest sluiten, is er met man en macht gewerkt om het probleem te verhelpen. Inmiddels worden de schappen gevuld met nieuwe artikelen en klinkt vanaf volgende week de ‘Hallo Jumbo!’  weer als vanouds.

Afgelopen dinsdag ging de winkel dicht op last van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) dicht. Een melding van een klant was hier de aanleiding voor. Het probleem was overigens al wel langer bekend bij Jumbo. Na een laatste verbouwing waren er kieren en gaten opengebleven waardoor de dieren zich toegang tot het pand verschaften.

Hoewel al de nodige maatregelen waren genomen, bleken zij steeds onvoldoende om het probleem volledig op te lossen. De NVWA was uiteindelijk de reden dat de winkel op dinsdagmiddag zonder aankondiging sloot. Rigoureuze maatregelen werden genomen om het probleem, dat landelijke media-aandacht trok, op te lossen. Inmiddels is het alle hens aan dek voor het Jumbo-personeel om de winkel weer in oude staat te herstellen. Aanstaande maandag is alles weer zoals het was. Zonder muizen natuurlijk.