Juiste tijden toneelspel Vrolijke Spelers

STEENBERGEN – Toneelclub De Vrolijke Spelers verzorgen drie uitvoeringen van de klucht ‘Festival der Fantasten’. Dat gebeurt op 19, 20 en 21 januari in de theaterzaal van Myra Ceti aan de Wouwsestraat.

De uitvoering van vrijdag 19 januari begint om 19:30 uur. Het wordt de twaalfde keer dat de Vrolijke Spelers het toneelspel op de planken brengen, dus verwacht mag worden dat de ervaring zorgt voor extra kijkplezier. Op Zaterdag 20 en zondag 21 januari wordt de klucht ’s middags op de planken gebracht. Die keren is de aanvang om 13:30 uur.

Belangrijk om te weten is dat er ditmaal geen kaartverkoop aan de zaal plaatsvindt. Alle kaarten dienen vooraf te worden gereserveerd bij Corrie Blommerde, Westhavendijk 8 in Steenbergen. Haar telefoonnummer is (0167) 563 582. Het kan ook via Fien Kools, van Bredastraat 34 in Steenbergen, telefoon (0167) 561 327.

Rolverdeling

De rolverdeling bij ‘Festival der Fantasten’ is als volgt: Kees Stikkelbroek : Henk Meeuwissen;  Selma, zijn vrouw: Corrie Blommerde; zoon Frank: Harry Augustijn; Suzan,  tweelingzus van Jenny  en verloofde van Frank: Fien Cools; Hugo Stoop, vader van Suzan: Leo van de Kar; Johan Gelders, opperwachtmeester: Cees Rens; Rita, zijn vrouw: Ineke Lindeman; Eugenie huishoudster van de pastoor: Ria Uytdewilligen. Souffleurs zijn: Nelly Verkaart en Jan Voorbraak

Decor /Geluid technici: Jac Verkaart, Leo Vos, Harry Augustijn, Adri Snepvangers, Henk Meeuwissen en Cees Rens. De grime wordt gedaan door Ria Uytdewilligen en de regie is in handen van Ineke Lindeman.