Juf Mandy van de Petrus en Paulus zoekt spulletjes

DINTELOORD – Mandy Van Giels-de Kock is de nieuwe juf bij groep 3 van de Petrus en Paulus basisschool in Dinteloord. Ze is dolblij dat ze op deze relatief kleine school maar zeker leuke school mag gaan werken, temeer omdat ze de school waar ze eerder juf was – De Biezenhof in Halsteren – te groot vond worden.

In Dinteloord wil ze met heel veel plezier en enthousiasme aan de slag. En het liefst zou ze het klaslokaal waarin ze dat met haar kinderen gaat doen nog extra leuk ‘aankleden’. Haar nieuwe school moet ook figuurlijk heel goed ‘op de kleintjes letten’. Daarom doet ze graag een oproep voor wat attributen waar ze naar op zoek is en waarvan ze hoopt dat deze ergens overtollig staan en die een nieuwe invulling goed kunnen gebruiken.

Keuken- huishoudhoek

Het gaat hierbij om een Ikea-kast met mandjes, een speelkeukentje, een vierkant kindertafeltje, wat spulletjes om de huishoek-keukenhoek in te richten zoals bijvoorbeeld een serviesje, pannetjes, namaak broodjes, taartjes en dergelijke.

Wie wat te geef heeft wordt met smart verzocht om Mandy te bellen: 06 12 917 670. Mailen kan natuurlijk ook: mandy.de.kock@lpsnet.nl.