Juf Anneke 40 jaar bij peuterspeelzaal Pippi

STEENBERGEN – Bedolven onder de kusjes, felicitaties, tekeningen, bloemen en cadeautjes werd Anneke de Ron vanmorgen op peuterspeelzaal Pippi, waar zij al veertig jaar werkt en dat heugelijke feit mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

Voor de jubilaris zelf was dat overigens wel een verrassing. Na het buitenspelen kwam de Steenbergse peuterleidster in het middelpunt van de belangstelling te staan, kreeg ze een mooie papieren kroon op haar hoofd en werd er uiteraard voor haar gezongen.

Tegen het einde van de ochtend, maakten ook de ouders van de peutertjes graag van de gelegenheid gebruik om hun gelukwensen over te brengen aan juf Anneke, die veertig jaar geleden op de vorige locatie van Pippi aan de Oudlandsestraat begon.

,,En ik ga nog altijd, elke dag weer, met heel veel plezier naar m’n werk. Als ik hier ben vergeet ik alle andere beslommeringen,’’ reageerde het feestvarken, dat vanmiddag ook nog door haar collega’s van de Stichting Peuterspeelzalen Steenbergen in het zonnetje wordt gezet.