Jubileumtoernooi en reünie Voverdi

DINTELOORD – Volleybal Vereniging Dinteloord (VoVerDi) bestaat dit jaar 40 jaar en gaat dit vieren tijdens een sportief feest met een speciaal reünietoernooi. Dat vindt plaats op zaterdag 9 december 2017 in sporthal De Buitelstee. Alle leden en oud-leden van Voverdi vanaf de leeftijd 18 jaar worden hiervoor uitgenodigd.

Het feest begint die dag met een ontvangst tussen 16:00 en 16:30 uur. Om 17:00 uur begint het jubileumtoernooi en er worden wedstrijden gespeeld tot de klok van 19:00 uur. Vervolgens schuiven de bezoekers aan voor een feestelijke maaltijd. Om 20:30 uur begint de feestavond. Dan zal DJ JAV de feestgangers tot in de late uurtjes trakteren op muziek uit de jaren 1970-1980.

Pauline Vermeij van de Voverdi activiteitencommissie laat weten dat inschrijven voor deze feestelijkheden belangrijk is. Daarbij kan worden aangegeven of wel of niet wordt meegespeeld met het reünietoernooi. Ze wijst erop dat het feest bij uitstek een gelegenheid is om samen met (oud)teamgenoten eens lekker bij te kletsen en zo mogelijk een partijtje te spelen.

Inschrijven

Inschrijven kan via het emailadres: 40jaar@voverdi.com. Daarbij natuurlijk wel even aangeven aan welke onderdelen wordt meegedaan. De kosten voor het feest bedragen slechts 10 euro per persoon, dit is inclusief de maaltijdkosten. Inschrijven kan tot 14 november aanstaande.