Jubileumeditie Fietsdriedaagse Dinteloord

DINTELOORD – Volleybalvereniging Voverdi tekent ook dit jaar weer voor de organisatie van de Fietsdriedaagse in Dinteloord, die traditiegetrouw in de eerste week van de grote vakantie wordt gehouden.

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum pakt Voverdi grootser uit dan ooit, met nog meer leuke verrassingen onderweg, extra tussenstops en op de tweede avond een verkorte kindertour, die hetzelfde rustpunt heeft – met veel entertainment – als de reguliere route.

De Fietsdriedaagse vindt plaats van dinsdag 26 t/m donderdag 28 juli, elke avond wordt er een tocht van zo’n 30 kilometer gereden. Wielrenners die deze afstand aan de korte kant vinden, hebben de mogelijkheid om samen met de Cycle Club Dinteloord een langere route te rijden. Zij vertrekken dan om 19.00 uur, alle overige deelnemers gaan tussen 18.30 en 19.30 uur van start.

Start, finish en inschrijfpunt zijn bij sportcafé De Buitelstee en de kosten bedragen 2,50 euro voor één dag, 4 euro voor twee dagen en 5 euro voor drie dagen. Deelname voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Ter afsluiting is er een gratis verloting met leuke prijzen op basis van de startnummers.

,,Uiteraard willen we dat er ook dit jaar weer meer mensen meefietsen, dus we hopen dat de trouwe deelnemers zoveel mogelijk mensen in het zadel weten te praten,” stelt Frank Vester namens de organisatie. ,,Geen fiets? Dat is geen excuus, want als we het tijdig weten dan regelen wij een fiets in samenwerking met Rijwielhandel Nico Kats. Fietsers met hulpmotor zijn uiteraard ook welkom, net als tandemrijders en bakfietsers.”

Voor nadere informatie: www.voverdi.nl