Jubilerend ’t Wor Niks neemt eerste CD op

STEENBERGEN – Eind februari 1998 vormde een aantal jonge muzikanten het dweilbandje ’t Wor Niks. Ze kozen voor een naam die nu niet echt geloof in succes uitstraalde, maar het was immers om plezier in het muziek maken te doen. Nu 22-jaar later heeft ’t Wor Niks bewezen dat de dweilband meer kan dan de naam doet vermoeden.

Ook voor ’t Wor Niks begint carnaval op elf-elf. Dan zullen ze zeker present zijn op de viering van SKS die om 16:11 uur in zaal De Joosse begint, maar zelf trapt de jubilerende dweilband al om 14:00 uur af in d’n Overkant, waar ze een heuse CD opname gaan maken. Het is de bedoeling om de CD tijdens het carnaval te gaan verkopen waarbij de band ook voor de nodige verrassingen zorgt.

Opnames

Eerst worden alle belangstellenden echter uitgenodigd om bij de CD opname aanwezig te zijn. D’n Overkant gaat voor deze gelegenheid om 14:00 uur open, de opnames starten vervolgens om 15:30 uur. Na deze opnames willen de bandleden met alle aanwezigen ‘nog een lekker drankje doen’ om vervolgens om 16:00 uur richting De Joosse te vertrekken. Onder muzikale begeleiding dweilt de stoet dan naar de Kaaistraat voor de opening van het carnavalsseizoen.