Jubilerend Cameleon op SLOS-tv

STEENBERGEN – Vanaf deze zaterdag – 11 april – worden drie producties van theatergroep Cameleon uitgezonden via de lokale omroep op SLOS-tv. Vervolgens wordt dit herhaalt op nog acht opvolgende zaterdagen.

‘Leeven de Vereeniging’, ‘Smakelijk leven’ en Circus Flanz: komt dat zien’ zijn door Filmcollectief Steenbergen destijds opgenomen en samengevoegd tot één film. “Voor kijkers die houden van gezelligheid is het absoluut een aanrader om op zaterdagen af te stemmen op het kanaal van SLOS-tv”, zo laat Cameleon weten. (digitaal Zigo: kanaal 41, KPN kanaal 1402; analoog Ziggo: kanaal 22+ of slos.nl/tv stream).

Jubileumviering naar volgend jaar

Dit jaar bestaat de theatergroep dertig jaar. De viering van het jubileum is vanwege de coronacrisis echter uitgesteld naar 2021. Dan is er een jubileumproductie die mede mogelijk wordt gemaakt door de hoofdsponsors Transport Partners en Bouwbedrijf Gorissen en door een flink aantal donateurs en andere sponsors. De nieuwe regisseur Gijs de Rooij is volop aan de slag met het schrijven van sketches en hij kijkt ook naar zaken uit de oude doos. Cameleon belooft er voor te zorgen dat de jubileumviering een waar spektakel zal zijn.