Jubilaris Ad Vermeulen ‘in de hoofdrol’ bij Cameleon

STEENBERGEN/DE HEEN – In het kerkje van De Heen werd gisteren een wel heel speciale (ontbijt)voorstelling van Cameleon ten beste gegeven, met in de hoofdrol Ad Vermeulen, die zelf echter alleen maar toe hoefde te kijken. Alles draaide namelijk om zijn 25-jarig lidmaatschap van de totaaltheatergroep.

Om dat te vieren trakteerde het gezelschap hem op een reeks aan korte voordrachten, waarbij zowel familieleden van de jubilaris als (oud-)leden van Cameleon de revue passeerden. Zij feliciteerden Vermeulen door anekdotes, ouwe liedjes en sketches en typische eigenschappen van de voorzitter over het voetlicht te brengen. De man die in het middelpunt van de belangstelling stond genoot met volle teugen van het verrassingsoptreden.

'Smakelijk Leven' terug op de planken

Hij zal binnenkort ook zelf weer op de planken staan, want volgende maand zijn er nog drie uitvoeringen van ‘Smakelijk Leven’.

Het matinee van zondag 20 maart is al uitverkocht, maar voor de shows van woensdag 9 en vrijdag 11 maart zijn nog kaarten verkrijgbaar. Plaats van handeling is de grote zaal van landgoed Arcadia aan de Afgeslechtedijk, waar de bezoekers vanaf 18.30 uur welkom worden geheten.

Viergangendiner

De beide voorstellingen beginnen om 19.00 uur. Het bonte gezelschap, waarvan de leden uit heel de Brabantse Wal afkomstig zijn, schotelt zijn gasten zoals gebruikelijk een smakelijke mix voor van muziek, sketches, cabaret en zang. Tussen de bedrijven door krijgt het publiek een heerlijk viergangendiner voorgeschoteld.

Kaarten bestellen

De productie is geheel en al door de eigen leden van de groep geschreven en draait om het wel en wee van het leven, met verhalen en liedjes over geboorte, huwelijk en pensioen. Ook licht, geluid en decor worden door medewerkers Cameleon zelf verzorgd. De regie is in handen van Peter Hermans, de muzikale leiding berust bij Kees Thijssen en Lieke Gladdines tekent voor de choreografie. Voor nadere informatie en het bestellen van kaarten: www.theatergroepcameleon.nl of 06-48683225 (op werkdagen van 18.00 tot 19.00 uur en ’s zaterdags van 10.00 tot 14.00 uur).

Vanaf eind mei gaat Cameleon met ‘Smakelijk Leven’ ook weer op tournee in de regio. De speeldata en -locaties zijn alsvolgt: woensdag 25 mei in ’t Wagenhuis, Nieuw-Vossemeer; vrijdag 10 juni in De Commerce, Kruisland; Zaterdag 25 juni in restaurant Dintelmond, Heiningen; dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober in Non Plus Ultra, Woensdrecht; donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november in restaurant Thuis!, Dinteloord.