John Rommers lid van verdienste bij vv Steenbergen

STEENBERGEN – Tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van VV Steenbergen werd John Rommers beloond met een speld en een daarbij horende oorkonde voor “Lid van verdiensten”. Zijn jarenlange inzet voor de club als medewerker van de onderhoudsploeg, sponsorcommissielid en het schrijven van het wekelijkse verslag van het eerste elftal voor de Steenbergse Courant werd met applaus geëerd.

Voorzitter Wim Roovers blikte terug op een prima jaar, maar keek ook vooruit. “Het zal een mooi voetbaljaar gaan worden”, waren zijn woorden. Hij doelde op het verlengen van het contract van hoofdtrainer Robin Borremans, maar ook het EK met Oranje weer in actie.
In het komende jaar zal de vereniging niet stil zitten. Er gaan stappen gemaakt worden voor de nieuwbouw van de kleedkamers en het aanpassen van de huidige kantine en er wordt gestart met een Dames 30+ team.

Nieuwjaarstoernooi

Voorafgaand aan de receptie werd er nog een toernooi gespeeld. Een mix van seniorenteams streden voor de eer. Het team van Liverpool won het toernooi.
Het samenzijn tijdens de avond na de receptie werd muzikaal ondersteund door DJ Chris Antonissen.

Door: Mark Koenraadt