JMT Dinteloord maakt een doorstart

DINTELOORD – IMA Beheermij – investeerder in diverse sectoren – en oprichter John van de Merbel hebben een doorstart van JMT Evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco mogelijk gemaakt. De dagelijkse leiding van de bedrijven blijft in handen van Jean-Pierre Brouwers, Ronald Roctus en Marc van de Merbel.

Ook zijn de aandelen van JMT Exposervice in België overgenomen waardoor ook de continuïteit van dit bedrijf is gewaarborgd. Onderzocht wordt nog over ook de vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Spanje een doorstart kunnen maken.

Hoeveel medewerkers nog niet bekend

Hoeveel medewerkers weer in dienst van de betreffende bedrijven zullen terugkomen is op dit moment nog niet bekend. “We hopen dat we veel van onze trouwe en ervaren medewerkers weer in dienst kunnen gaan nemen. Op dit moment valt hierover nog weinig concreets te zeggen. De markt ligt door corona nog stil en afhankelijk van de ontwikkelingen komen er hopelijk mogelijkheden. We zijn nu in elk geval blij dat we een solide doorstart kunnen maken”, aldus Jean-Pierre Brouwers die met Ronald Roctus de dagelijkse leiding heeft van JMT Rental Furniture. Marc van de Merbel heeft de leiding bij JMT Floorcoverings.

Reactie wethouder

Vanmiddag maakte ook gemeente Steenbergen het nieuws bekend.
Willy Knop, wethouder economie: “We hebben deze week kennis genomen van de doorstart van JMT uit Dinteloord. Dit is fantastisch nieuws voor de medewerkers die hun baan kunnen behouden, en voor de kern Dinteloord.  We zijn ontzettend trots op iedereen die mogelijk heeft gemaakt dat JMT vanuit Dinteloord haar activiteiten blijft voortzetten. Dat vergt daadkracht en doorzettingsvermogen, en daar zijn we als gemeente zeer dankbaar voor.  Namens het college en de gemeenteraad wil ik  JMT van harte feliciteren en veel succes wensen met deze doorstart.”

Foto: Het bedrijfspand van JMT op het Dinteloordse industrieterrein staat er nog werkeloos bij. Hopelijk trekt de markt sterk aan en zal dat veranderen.
Foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant | KijkopSteenbergen.nl