Jeugdleden van SC Welberg trainen door

WELBERG – Vorige week dinsdag heeft het kabinet helaas moeten besluiten om alle voetbalcompetities voor jong en oud stil te leggen wegens de oplopende coronabesmettingen. Voor de seniorenleden is het tevens niet meer toegestaan om in teamverband te trainen. De jeugdleden van SC Welberg tot en met 17 jaar blijven echter in deze bijzondere periode door trainen om zo toch gezellig met vriendjes en vriendinnetjes te voetballen.

Nadat eerder al de supporters niet meer welkom waren langs de lijn, en de kantine gesloten moest worden werd vorige week tijdens de persconferentie van het kabinet duidelijk dat ook alle competitiewedstrijden voor de komende vier weken afgelast worden.

Dit is voor iedereen die de voetbalsport een warm hart toe draagt een enorme teleurstelling. Er is niets mooiers dan op zaterdag en zondag de voetbalvelden vol te zien staan met fanatieke spelers en speelsters. Dit is helaas voor enkele weken verleden tijd.

Nu alle voetbalcompetities stilliggen heeft het algemeen bestuur van SC Welberg besloten om de jeugdteams ook op zaterdag de mogelijkheid te bieden om te trainen op Sportpark ‘t Zandbaantje. In drie tijdsblokken van anderhalf uur kunnen alle jeugdteams tot en met 17 jaar ook op zaterdag blijven voetballen op de velden.

‘Houd vol’

Ondanks dat er heel veel activiteiten tijdens deze bijzondere periode even niet kunnen wil de vereniging op deze manier het verenigingsleven bij SC Welberg zoveel als mogelijk blijven continueren met inachtneming van de coronamaatregelen.
Laten we met zijn allen hopen dat deze vervelende periode snel ten einde komt, en dat alle teams van SC Welberg snel weer competitiewedstrijden kunnen spelen. Hopelijk kan er ook snel weer gebruik gemaakt worden van de kantine zodat na de trainingen en wedstrijden iedereen onder het genot van een hapje en drankje weer gezellig kan bijpraten met elkaar!
Aan alle leden, supporters en sponsors van SC Welberg: Houd vol, en tot snel!!

[ door Jesse de Decker ]