Jeugddag bij sc Welberg

WELBERG – Morgen, zaterdag 1 juni, heeft Sc Welberg de Jeugddag op de agenda staan. Om 13:00 uur gaat deze van start op het sportpark Het Zandbaantje aan de Hoogstraat. ’s Ochtends speelt Sc Welberg JO 15 om 10:00 uur de bekerfinale tegen Bevelanden JO 15 op het terrein van vv Prinsenland in Dinteloord.

Op het Welbergse sportpark kunnen jeugdleden en hun ouders zich aanmelden vanaf 13:00 uur in de kantine. Gedurende de middag spelen ouders en kinderen tegen elkaar in een ‘Ouder-Kindwedstrijd’. Maar er zijn ook voetbal gerelateerde spellen.
Om 16:30 uur starten de finalisten – zowel jongens als meisjes – hun strijd om de Lauw Koenraadt bokaal. Deze is ter nagedachtenis aan de medeoprichter van sc Welberg, Lauw Koenraadt die 53 jaar lang bestuurslid van de club was, waarvan 43 jaar als penningmeester.
De middag wordt afgesloten met een barbecue voor alle deelnemertjes en ouders.

Ook op de Welbergse Braderie

Zondag is de Activiteiten Commissie van Sc Welberg aanwezig op de braderie van Welberg. Daar staan ze met hun welbekende ‘Dikke Bertha’ en nodigen zij deelnemers uit om de kracht van hun schot te komen testen.