Jeugd geniet van 2×2-toernooi

STEENBERGEN – Met namen als De Messi’s, De Stunters, Ajax Boys, De Beestieboys, De Harde Knallers, De Maatjes, Jong Barça, Oranje Vechters en We Are Family kwamen er gisteren maar liefst 32 koppels in actie bij het 2×2 toernooi, dat de jonge Steenbergenaar Roy Labeur alweer voor de zesde keer had georganiseerd voor de plaatselijke jeugd.

Vorig jaar verhuisde het steeds groter wordende evenement van ’t Drievierde, de wijk waar het allemaal begon, naar het sportpark aan de Seringenlaan. Op het kunstgrasveld daarvan was gisteren een opblaasbaar voetbalcourt geplaatst en rondom de wedstrijdarena konden de deelnemers ook nog meedoen aan bijhorende spelelementen zoals snelheidschieten, latje trap en een hindernisparcours. Acht jonge scheidsrechters hielpen de organisator de wedstrijden in goede banen de leiden en dankzij de trouwe sponsoring van Donex BV kon Labeur alle voetballertjes een beker mee naar huis geven, maar ook trakteren op een lekkere versnapering, die er natuurlijk wel inging na de sportieve inspanningen. Voor de winnaars waren er natuurlijk nog extra prijzen.

Uitlagen:

 ‘Jongerenpoule’:  1. De Besjes – Sjef Smits & Boris Landa, 2. Ajax Boys – Lars de Wit en Thijmen van Ramshorst, 3. Ajacieden – Djustin Leeuw & Koen Jansen.

‘Ouderenpoule’: 1. Blue White Army – Bas van Broekhoven & Jasper van Pelt, 2. FC Heshoog – Lars Heshof  & Mike de Hoog, 3. W&W – Wessel Testers & Willem van Oers.

Spelonderdelen, ‘jongerenpoule’: 1..Ajax Boys – Lars de Wit en Thijmen van Ramshorst; ‘ouderenpoule’: 1. Jong Barça – Thijmen Iriks & Giovanni van de Weegen.

Foto’s Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl