Jaarprogramma Computervereniging Groot Steenbergen start met Open Dag

STEENBERGEN – Zondag 10 september a.s. zet Computervereniging Groot Steenbergen (CVS) de deuren open van het scoutinggebouw De Wallenburg aan de Binnenvest. Dit gebeurt vanwege de Open Dag die  tussen 12:00 en 16:00 uur wordt gehouden en waarbij alle belangstellenden uit de gemeente Steenbergen worden uitgenodigd.

Bezoekers kunnen op deze wijze alle informatie over de doelstelling en het programma van de computervereniging ontvangen. Dat kan geheel vrijblijvend en gebeurt onder het genot van een kop koffie of fris.

CGS is een begrip in de regio en telt momenteel zo’n 165 leden van vijftig jaar en ouder. Wie lid is, mag sowieso rekenen op ondersteuning bij allerhande computerproblemen waar men tegenaan loopt. Daarnaast verzorgt de vereniging diverse cursussen en demo-avonden over interessante, computergerelateerde thema’s.

Zeker voor senioren is het belangrijk om ‘bij’ te blijven, zodat zij zelf bijvoorbeeld hun bankzaken kunnen regelen, op internet de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben, en via social media contact houden met hun kinderen en kleinkinderen.

Met een lage contributie zorgt CSG er bovendien voor een lage (contributie)drempel, zodat iedereen van de voordelen van de vereniging gebruik kan maken. De open dag is dan ook gratis toegankelijk.