Ja-woord van 20 bruidsspecialisten voor nieuwe bruidsbeurs

STEENBERGEN – Maar liefst twintig ondernemers die gespecialiseerd zijn in ‘de mooiste dag van je leven’ presenteren zich zondag 14 april op de nieuwe Steenbergse bruidsbeurs ‘Ja, ik wil!’. De zaal van restaurant De Watertoren aan de Nassaulaan 33 is zodoende helemaal volgeboekt en mag op voornoemde datum gerust als dé place to be worden gezien voor alle aanstaande bruidsparen uit de regio.

Iedereen is die zondag, van 11.00 tot 16.00 uur, natuurlijk van harte welkom op deze eerste editie van ‘Ja, ik wil!’. Ook voor familieleden en vrienden van de bruid en bruidegom in spe is het meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen. En dat geldt eigenlijk voor alle belangstellenden, want de aanwezige bruidsspecialisten hebben ook nog meer dan genoeg kennis en producten in huis voor andere (feestelijke) gelegenheden.

‘Erg blij met zo veel animo’

Initiatiefnemer André Roosenburg van ARF Fotografie kan nu al bijna niet wachten tot het 14 april is. Hij organiseert de beurs in samenwerking met Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl. In de huis aan huis-editie van vrijdag 5 april van deze krant komt zodoende ook nog een special over ‘Ja, ik wil!, vol aantrekkelijke artikelen en presentaties van alle deelnemers. ,,Een ideale combinatie,’’ vindt André. ,,Ik ben erg blij met onze goede samenwerking én met de animo van zoveel bruidsspecialisten uit Steenbergen en omgeving. We hebben het plaatje wat mij betreft aardig compleet en gaan er met elkaar een fantastisch mooi evenement van maken, zeker weten!’’

Deelnemers, van trouwkaarten en ringen tot ballondecoraties en bruidsjurken

Op de deelnemerslijst prijken de volgende namen: Broekhuis Juwelier (Steenbergen), Bij Marieke (Nieuw-Vossemeer), Drukkerij Van Dijke/Gifts&Prints (Steenbergen), De Moor Optiek (Steenbergen), Goudsmederij Keizer (Steenbergen), Gewoon bij Miran (Steenbergen), Binderij Bloemweegen (Steenbergen/Wouw), Lebros Beauty (Steenbergen), E-Promotion Films (Oudenbosch), Bakkerij Heijnen (Wouw), Make-up Madnezz (Bergen op Zoom), Foto Timeless (Kruisland), Tirimba Balloons & Magic (Dinteloord), B-Special FX (Steenbergen), ARF Fotografie (Steenbergen), Wouw Bruidsmode (Wouw), Henri’s Ladies & Gents (Hoogerheide), Auperlé Trouwvervoer (Oude-Tonge), Huijgens Verhuurbedrijf (Halsteren) en niet te vergeten Restaurant De Watertoren (Steenbergen).

Toegang gratis

,,Meerdere deelnemers hebben onderling al contact met elkaar gezocht om samen zo aantrekkelijk mogelijk voor de dag te komen, ook dat is heel leuk om te merken,’’ stelt André Roosenburg. ,,Als ik dat zo eens hoor, zullen de bezoekers niet met lege handen naar huis gaan. Had ik trouwens al gezegd dat de toegang gratis is? Nou, zeg daar maar eens nee tegen!’’